Coachview roadmap

Iedere dag timmeren wij hard aan de weg om onze software nog beter te maken. Onze roadmap geeft je inzicht in welke richting wij op gaan met onze cursusadministratie software. Wil je hier meer over weten kun je ons altijd het hemd van het lijf vragen!

Automatiseer vrijwel alles

Koppel eigen systemen

Modules maandelijks opzegbaar

Gratis helpdesk

Dit is bijna klaar!

Docenten app

Met de docenten app kun je al je docenten toegang geven tot hun eigen omgeving. Hier kunnen zij gemakkelijk presentie registeren en hun evaluatie inzien.

Coachview API

Ontsluit al je data van Coachview en gebruik het bijvoorbeeld in een persoonlijke app of BI tool. Je bepaalt helemaal zelf welke gegevens je uit Coachview wilt gebruiken. Hierdoor ben je erg flexibel!

Uitschrijven via ons opleidingsportaal

Heb je een opleidingsportaal met inlog? Dan wordt het binnenkort mogelijk cursisten zichzelf te laten uitschrijven voor opleidingen. Dit scheelt je backoffice weer veel tijd met het wijzigen van inschrijvingen!

E-learning: Introductie

Begin bij het begin. Dit nemen we heel letterlijk. Binnenkort nemen we met deze nieuwe e-learning gebruikers nog beter bij de hand om bekend te raken met Coachview.

E-learning: Het Coachviewmodel

Coachview is een krachtige tool. Maar dit maakt complex om in te duiken. Met deze training helpen we je het overzicht bewaren en geven we je een overview van de verbanden in onze software.
Dit komt eraan

Office 365 Onedrive koppeling

Direct je documenten van Onedrive in Coachview plaatsen en makkelijk bewerken? Dit gaan we voor je regelen met een Onedrive integratie!

SMS en WhatsApp Integratie

Je docenten en cursisten kun je informeren via een SMS WhatsApp. Erg makkelijk als laatste reminder voor het starten van een cursus, of het doorgeven van plotselinge veranderingen zoals een lokaalwijziging.

Klantpagina

Hoeveel handmatige acties heb ik deze maand al uitgevoerd, of wat was mijn maandbedrag het afgelopen jaar? Dit en andere statistieken ontdek je met deze nieuwe functie.

Cursisten APP

Geef je cursisten toegang tot hun eigen omgeving door onze cursistenapp. Roosters bekijken, inschrijven voor opleidingen en nog veel meer

Multifactor authenticatie

Je kunt hiermee naast een wachtwoord ook een extra beveiliging via je smartphone instellen. Hierdoor maken we Coachview nog veiliger!

Management informatie 2.0

Onze management informatie gaat op de schop. Door onze nieuwe API wordt het mogelijk te koppelen met een BI-tool en nog meer data te verzamelen!

Vernieuwd opleidingsportaal

Ons huidige opleidingsportaal wordt volledig vernieuwd en gaat beter werken. Een nieuwe backend moet het mogelijk maken nog sneller wijzigingen in je portaal door te voeren.

Annoniem evalueren

Je kon al evaluaties versturen naar cursisten, maar het wordt binnenkort ook mogelijk met een algemene link een annonieme evaluatie te versturen!

Kortingvouchers

Wil je klanten een cadeautje aanbieden of een mooie korting. Dit wordt mogelijk in Coachview door met vouchers te werken.

E-learning: Opleidingssoorten

Opleidingssoorten zijn in Coachview jouw sjablonen/templates van je opleidingen. Hiermee hoef je niet meer bij iedere nieuwe opleiding dezelfde inrichting klaar te zetten. In deze e-learning leggen we je helemaal uit hoe je deze opleidingssoort inricht.

E-learning: Opleidingen

Na de Opleidingssoort komt de opleiding. Dit is de ingeplande uitvoering van een product. Je leert in deze e-learning hoe je opleidingen in Coachview aanmaakt, controleert en beheert.
Dit is nog wat verder weg

Contactpersoon APP

Ook de contactpersoon zal zijn eigen omgeving zijn. Een van de dingen die hier zichtbaar wordt is bijvoorbeeld alle correspondentie.

Leidinggevende APP

Leidinggevende zien de voortgang van al het personeel. Hierdoor kunnen ze makkelijk bijsturen op bepaalde competenties

E-learning: Inschrijvingen verwerken

Of ze nu via een portaal, website, mail binnenkomen. Inschrijvingen moet je verwerken. Kloppen de gegevens en is er plek in de aangevraagde opleiding? Nee dan moet de deelnemer op de wachtlijst komen. De werking van het inschrijfproces heb je na deze e-learning helemaal onder de knie!

E-learning: Actie templates

De ultieme kracht van Coachview. Automatiseer je werkprocessen en beheer alle stappen. Hierdoor krijg je veel meer overzicht en verdwijnt handwerkt voorgoed!

E-learning: Certificaten maken

Certificaten zijn de meest voorkomende documenten in Coachview. Hierdoor is het belangrijk dat je deze goed leert maken. Met deze e-learning nemen we je mee in onze document editor en leer je over marges, samenvoegcodes, stylesheets en nog veel meer!
Deze Roadmap probeert je een zo'n goed mogelijk beeld te geven van de ontwikkeling binnen Coachview. Toch blijft ontwikkelen altijd wat onvoorspelbaar. Hierdoor kunnen wij niet garanderen dat de functies van vandaag morgen ook worden doorontwikkeld. Reken ons er dus niet op af als we de roadmap niet helemaal kunnen nakomen.